Nieuwe website Bewonersvereniging SWKB

Het eerste project onder de vlag van PGiT,  de nieuwe website van de Bewonersvereniging Schilders- en Waddenbuurt en Koog-Bloemwijk is inmiddels live gegaan!

De Bewonersvereniging behartigt de belangen van de bewoners in dit gedeelte van Zaanstad, waar ik zelf, mede door het werk van deze vereniging, ook heel prettig woon.

website_SWKBDe vorige – op Joomla gebaseerde- website, was ook door mij gebouwd toen ik zelf nog actief lid van deze bewonersvereniging was. Hoewel ook die website qua mogelijkheden ook heel functioneel was in het informeren en bij elkaar brengen van de buurtbewoners en bovendien ook voor het beheren van de ledenadministratie, voldeed de website m.b.t gebruiksgemak en veiligheid inmiddels niet meer aan de eisen van deze tijd. Alle inhoud en functionaliteit is daarom gemigreerd naar een op WordPress gebaseerde website. De nieuwe website is bovendien een prachtig middel voor het eveneens nieuwe en enthousiaste bestuur om zich te presenteren, de buurt  op een makkelijke manier direct van nieuws te voorzien en een nieuwe impuls tot verbetering te geven.

Inmiddels hebben veel bewoners de website al bezocht en sommigen hebben er ook reacties achtergelaten. Het wachten is nu op de eerste nieuwsbrief van de Bewonersvereniging van dit jaar, uiteraard geheel via de website gegenereerd…