webhosting

Persoonlijke webhosting 

Wolk op sleutel

PGiT biedt een vriendelijk geprijsde oplossing voor het hosten van je website. Ideaal voor bijvoorbeeld Verenigingen, ZZP-ers en kleine bedrijven. De dienst past mooi in het gat tussen de (minimaal behulpzame) “standaard”-  en de (veel duurdere) “enterprise” hosting services.

In plaats van “je mag het altijd vragen aan de helpdesk, zolang je maar precies weet wat en alleen per mail, maar daarna moet je het zelf uitzoeken (en uitvoeren)” biedt PGiT liever persoonlijke hulp, advies en actie bij alle hostingzaken.

De dienst werkt op basis van Reseller Hosting: De fysieke hosting vindt plaats op servers van de bewezen betrouwbare hoster Antagonist, maar het verdere beheer en het toezicht houden doe ik persoonlijk.

Wat houdt dat dan in?

Vanzelfsprekend valt er de functionele hosting van je domein(en), mail en website(s), onder, net zoals bij iedere andere hoster, d.w.z:

  • Opslagruimte voor je website
  • Webservice (Apache), voor het beschikbaar stellen van je website
  • Databases (MySQL) voor het opslaan en opvraagbaar maken van de inhoud van je website
  • Scripting (PHP) mogelijkheden, voor het uitvoeren van de gebruikte code binnen je website
  • Scheduling (Cron Jobs), voor het gepland uitvioeren van taken binnen je website
  • Mailboxes, voor het kunnen ontvangen, versturen en lezen van je e-mail

Maar ook (en dus inbegrepen) help ik persoonlijk bij zaken die daarbij komen kijken en normaal buiten standaard hosting contracten en helpdesk activiteiten vallen zoals:

  • aanpassen van je domeinzaken zoals dns, subdomeinen etc.
  • aanmaken en beheren van e-mail adressen, doorsturen etc.
  • flexibiliteit bieden t.a.v. zaken als diskruimte gebruik en bandbreedte
  • advies geven m.b.t. het gebruik en benutten van je hosting mogelijkheden

N.B.

Oók inbegrepen is het “onder normale omstandigheden” verhuizen van je domein, mail en website van je oude hoster naar de hosting bij PGiT (!)

Maar eh…wat kost dat dan?

Zakelijke klanten betalen voor webhosting 15,- euro per maand.
Ideële organistaies (en particulieren) betalen maar 9,- euro per maand.
Dit is exclusief domein(en) á 18,- per jaar.
Een standaard SSL certificaat met domein validatie is inbegrepen en uiteraard tegen meerkosten uit te breiden naar het gewenste validatieniveau.
Oh, en daar ik onder de Kleine Ondernemingsregeling val wordt er géén BTW berekend

Het hostingcontract geldt voor een jaar en wordt ieder jaar automatisch verlengd, tenzij (minimaal een maand van te voren) opgezegd.

Kortom

Wil je je domein, je website en je e-mail via internet bereikbaar houden en optimaal benutten, maar wil je je niet hoeven te verdiepen in alle bijkomende technische zaken, neem dan snel contact met mij op.

Heb je (of wil je) een website op basis van WordPress? En wil je ook daar de zorg liever voor uit handen geven? Dan is deze hosting dienst prima uit te breiden met ondersteuning en onderhoud op WordPress websites.

 

Image courtesy of  nokhoog_buchachonFreeDigitalPhotos.net